Hoe komen WordPress onderhoud prijzen tot stand

WordPress onderhoud heeft te maken met het onderhouden van uw WordPress omgeving. WordPress onderhoud staat los van uw WordPress hosting. Toch is uw onderhoud en hosting beiden van essentieel belang. WordPress onderhoud is het blijven update van uw website in alle facetten. Daaronder valt wekelijkse back-ups, WordPress website controle, spambots weren en hackers voorkomen. Wij leggen u uit wat nodig is voor uw website onderhoud, en hoe de prijzen tot stand komen.

WordPress onderhoud wat is het?

WordPress onderhoud is een manier om uw website te  onderhouden. WordPress onderhoud is een van de lastigere aspecten aan uw online omgeving. Wanneer u een website onder uw bezit heeft blijft het namelijk niet bij het posten van blogs. WordPress onderhoud heeft te maken met updates en controles. Wij leggen u graag uit wat WordPress onderhoud betekent, waarom het belangrijk is en hoe het onderhoudscontract tot stand komt.WordPress updates voor uw WordPress onderhoud.

Wat WordPress een waanzinnig platform maakt, is dat iedereen een problem-solving WordPress plug-in kan bouwen en downloaden. Helaas zorgt deze opening voor een aantal security gevaren. De plug-in WP Updater gaat deze gevaren tegen door deze te tackelen in de back-end van uw website. Een hack kan zich namelijk in elke plug-in vermommen als een goed functionerend programma. Een hack kan zomaar uw moneykey veranderen of je maillijst stelen voor verkeerde doeleinden.  WordPress onderhoud is van groot belang voor de beveiliging van u en uw klanten. Zullen we samen eens kijken naar een oplossing? Dan scrollen we even naar beneden voor een potentiële oplossing.


WordPress Back-up

Het is een belangrijke taak om regelmatig back-ups van je website te maken. De meeste mensen weten dat een back-up noodzakelijk en erg belangrijk is voor als er iets verkeerd gaat met de website of de website gehackt wordt. Heb je geen back-up als er iets fout gaat, dan moet je misschien wel ontzettend veel uren besteden om je website weer te herstellen naar de juiste staat. Een goede WordPress hosting provider maakt regelmatig back-ups. Ondanks dat dit het geval kan zijn is het verstandig om alles in eigen hand te houden. Het zal namelijk niet voor het eerst zijn dat een hostingprovider je geen goede back-up kan bieden wanneer je het nodig hebt. wanneer u na het controleren erachter komt dat uw website niet goed werkt, kunt u deze terughalen door middle van uw back-up. Ook wanneer uw website wordt gehackt is dat mogelijk. het doet geen kwaad om frequent een back-up te maken.
Waarom heb ik WordPress onderhoud nodig?

Niemand wilt dan zijn bedrijfsgegevens op straat belandt. Dat moet worden voorkomen en dat kan! Voor een webshop is het een stuk belangrijker. Daar heb je te maken met, bijvoorbeeld, een moneykey. Een moneykey is de link van uw online transactie naar uw rekening. U wilt niet dat deze link gehackt wordt. Ook is de kans aanwezig dat als u regelmatig een update uitvoert, de indeling van uw website kan veranderen.
Hoe komt een WordPress onderhoudscontract tot stand en wat krijgt u daarvoor?

Bij het ontwikkelen van onze dienst, hebben wij een tijdsinverserting gedaan in het ontwikkelen van WP Updater. Ook hebben wij gekeken naar de waarde van ons product voor u. Wij hebben dit samengebracht in drie pakketten. Alle 3 de pakketten kennen hun specificatie’s. Bij gelijke diensten in de branche, zult u de gelijken prijzen tegenkomen. Waarin WP Updater zichzelf onderscheidt is; haar persoonlijke support in onderhoudsvragen & in de praktijk bewezen dienst.
Tarieven WordPress onderhoud

Startende websites

 35 euro Per Maand 

– 1x wekelijks update 

– updates controle – beveiligde Login 

– 1x per week back-up met 30 dagen opslag 

– Uptime Monitor & maandelijks rapport. 


MKB Bedrijven

59  euro Per Maand 

– 2x wekelijks update

 – updates controle 

– beveiligde Login 

– actieve website beveiliging 

– 2x per week back-up met 30 dagen opslag 

– 30 minuten premium support in de maand 

– eenmalige website optimalisatie – Uptime Monitor & maandelijks rapport. 


Premium

99  euro Per Maand

–  Dagelijkse update –

– updates controle 

– beveiligde Login

– actieve website beveiliging 

– 4x backup dagelijks met 60 dagen opslag

– 60 minuten premium support in de maand

– Maandelijkse website optimalisatie 

– Uptime Monitor & maandelijks rapport

– Database omschrijving.

— meer blogs

Hier kunt u meer nuttige blogs voor u vinden

mei 13, 2023

WordPress onderhoud en de gevolgen van niet tijdig updaten!...

— 
mei 13, 2023

13 tips voor het beveiligen van jouw WordPress website...

— 
mei 13, 2023

Voorkom spam in WordPress contactformulier: 5 effectieve oplossingen...

Geïnteresseerd! Laten we alle plannen in detail bekijken en de perfecte voor u uitzoeken.